Gündem

Kurye Pera’nın İkitelli Kurye Hizmetleri Gündemde

Kurye Pera, İstanbul Kurye hizmetleri sunan kurumsal firmalar arasında ilk sıralarda adını duyurmaya devam ediyor. Kurye Pera’nın hizmet bölgesi olan İkitelli Kurye hizmetleri için çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. İkitelli bölgesinden herhangi bir bölgeye gönderi, paket, kargo teslimi yapmak üzere kurye arayışı olan müşteriler; her gönderi türüne uygun seçenekler sunan Kurye Pera ile çalışarak ihtiyaçlarını hızlıca çözüme kavuşturabiliyorlar.

Kurye Pera, İkitelli Kurye hizmetini duyurduğu andan itibaren oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı. Firmanın aynı zamanda İstanbul’un çeşitli bölgelerine motor kurye, ekspress kurye, araçlı kurye gibi hizmetler vermesiyle her türlü gönderiler İstanbul gibi kalabalık ve ulaşımın zorlu olduğu bir şehirde normal kargo firmalarının aksine sadece birkaç saat içinde alıcıya ulaştırılıyor. Kurye Pera, kendisini tercih eden müşterilerinden alınan gönderiyi teslim adresine sorunsuz bir şekilde taşıyor ve müşterilerin bu süreci de online anlık olarak takip etmesine olanak tanıyor.

Kurye Pera’dan İkitelli Kurye Çözümleri

Kurye Pera tarafından sunulan İkitelli Kurye hizmetinde müşterilerin yararlanabilecekleri çeşitli çözümler yer alıyor. Gönderi türüne göre Kurye Pera, İkitelli Kurye konusunda müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun şekilde gönderi teslimi yapabilmesi açısından şu hizmetleri sunduğunu belirtiyor;

  • İkitelli Ekonomik Kurye; Ekonomik bir şekilde gönderi teslimi yapmak isteyen, aynı zamanda İstanbul gibi kalabalık bir şehirde gönderilerinin günlerce, haftalarca teslim edilmesini beklemek istemeyen müşteriler için bu gönderi türüyle mesai saatleri içinde teslimat yapılıyor.
  • İkitelli Ekspress Kurye; Ekspress kurye türünde ise İkitelli kurye hizmeti arayışı bulunan bireysel ve kurumsal müşterilere ortalama 60 dakikalık sürede gönderi teslimiyle çözüm üretiliyor.
  • Standart Motor Kurye; Kurye Pera, standart motor kurye hizmetiyle kargo teslim alımından ortalama 5 saatlik bir süre içinde müşterilerinin gönderilerini teslim edilmesi gereken yere sorunsuzca ulaştırıyor.
  • İkitelli Arabalı Kurye; Arabalı kurye hizmeti ise daha çok paket ve evraklar dışında büyük gönderiler, kargolar için kullanılıyor. Bu kurye türünde İstanbul gibi kalabalık bir bölgede ortalama 120 dakikalık sürede teslimat yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir