Gündem

Memduh Büyükkılıç’tan Tomarza’ya ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İlçelerde dokunmadık alan bırakmayan, tüm ilçe belediye başkanları ile el ele, gönül gönüle ilçelerin talepleri için gayret gösteren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerinde gönül almaya devam ediyor.

Bu kapsamda Tomarza ilçesinde esnaf ziyareti yapan Başkan Büyükkılıç, Tomarzalılara hizmet etmeye başlayan Halkbank Tomarza Şubesi’nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde açılan şubenin güzel hizmetlere vesile olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Halkbank’ımızın Tomarza şubesinin açılmış olması, nezih bir ortamda belediyemizin de fedakârlığıyla burada hizmet fırsatı vermiş olması Tomarza’mızın insanlarına böylece güzel hizmetlere vesile olacak. Her şeyden önce sayın genel müdürümüze, bölge müdürümüze, buradaki ekibine teşekkür ediyorum. Ülkemizin insanlarına ne yapsak az diye buradan paylaşıyorum. İnşallah berekete vesile olsun.”

Büyükkılıç, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ile birlikte Tomarza’nın kadirşinas esnaflarını da ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dilerken, esnaflar ve vatandaşlar da Başkan Büyükkılıç’a ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Büyükkılıç’a Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, genel müdürler ve daire başkanları da eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir