Genel, Sağlık

Online Terapi Alanına Girebilecek Rahatsızlıklar Nelerdir?

 Bir insanınonline terapi alabilmesi için ilaçsız Psikiyatri alanına girebilecek hastalığının olmaması gerekiyor. Geneldeonline psikolog yardımı alabilmek için şu rahatsızlıkların olması gerekiyor;

-Öfke

 -Evlilik terapisi

 -Bağımlılık

 -Panik atak

 -Bordeline

 -Bipolar bozukluk

 -Anksiyete

 -Depresyon

 -Aile terapisi

 -Fobi

 -TSSB

 -Cinsel Terapi

Bu ve buna benzer daha birçok psikolojik rahatsızlıklar online terapiler ile çözüme kavuşturuluyor.

Online Terapi Nasıl Alınıyor?

 Bu sitenin online terapilerinden faydalanabilmek için öncelikle canlı destek ekibi ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Daha sonrasında canlı destek ekibine sorularınızı yönelterek bu ekip sizi asistana yönlendiriyor. Asistanlar iletişim kurulduktan sonra ise belirli ve uygun bir ödeme yaparak sizi psikolog ile ilk seansa alabiliyor. Bu şekilde online olarak terapi gerçekleşiyor.

Online Terapilerin Ne Gibi Avantajları Bulunur?

 Online terapilerin son zamanlarda bu kadar fazla tercih edilmesinin altın ayaktan sebep genelde sağlamış olduğu avantajlar oluyor. Çünkü online terapiler ile zaman kaybı olmadan anında Psikologlar ile iletişime geçilebiliyor. Normal terapiler ile aynı etkiye sahip oluyor. Seanslar görüntülü ve sesli bir şekilde yapılıyor. Danışan ile Psikolog göz teması kurarak konuşmalarını sürdürüyor. Bu tür Psikolojik olaylara randevu almak zor olduğu için online Bir şekilde terapi almak çok daha iyi bir çözüm yolu oluyor. Artık günümüzün en çok tercih edilen tedavi yöntemlerinden bir tanesi oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir